08-99 69 44 kontoret@stb.se
Takläggning Stockholm
Offert takläggning

Takläggning i Stockholm

Vi på STB förstår betydelsen av ett bra tak som skyddar i ett tufft nordiskt klimat som ofta kan medföra kraftigt regn, snö och hårda stormar. Därför erbjuder vi takläggning i Stockholm som är professionellt utfört med material av god kvalitet för att på bästa sätt skydda ditt tak och undvika onödiga kostnader för dig i framtiden. 

Takläggning med fast pris

När du anlitar oss för takläggning i Stockholm kan du som privatperson eller företagare alltid räkna med ett fast pris samt generösa garantier på våra utförda arbeten och material för ditt tak. 

Om- och nyläggning av tegel- och betongtak, papptak, sedumtak, shingeltak.

Vi är takläggare i Stockholm som kan utföra om- och nyläggning för alla typer av tak. Vi hjälper gärna  till med om- och nyläggning av tegel- och betongtak, papptak, sedumtak och shingeltak. När vi lägger ditt tak gör vi det långsiktigt. Vi har en devis som lyder ”Vi vill se ett tak en gång, sedan aldrig mer.” 
Ska du lägga om ditt tak i Stockholm? Kontakta oss på STB så kan vi besvara alla dina frågor om takläggning. Vi hjälper även till med bland annat takbesiktning och takrenovering i Stockholm, med omnejd.

 

kontakta oss

STB Svenska Takbeläggningar AB

9 + 10 =